Καλώς ορίσατε

 

Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μου για τα Σφακιά, και θέλοντας να γνωρίσουν οι νεότεροι, στοιχεία από την παράδοση και την ιστορία του τόπου των προγόνων μας, δημιούργησα τα

"ΣΦΑΚΙΑ - Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"

Ως ελάχιστη προσφορά σ' αυτούς που με την θυσία τους ή με το πνεύμα τους έκαναν τα Σφακιά να βρίσκονται στα υψηλότερα βάθρα της ελευθερίας και της παράδοσης.

 

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Ν. ΒΟΥΡΒΑXΗΣ

 

«ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΩΝ»

Ζαλόγγου 13-15 & Εμμ. Μπενάκη

ΤΚ 108 78, Αθήνα                                                                                                                   Αρ. πρωτ. 202

Τηλ./Fax 210 3845 143                                                                                                 Αθήνα, 17-12-2010  

E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Ένωση των Απανταχού Σφακιανών σας ενημερώνει ότι:

 Το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην ιδιόκτητη αίθουσα της Ένωσης των Απανταχού Σφακιανών, Ζαλόγγου 13-15 & Εμμ. Μπενάκη (στον 5ο όροφο), η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

 Μετά την κοπή της βασιλόπιτας θα ακολουθήσει ειδική τελετή απονομής τιμητικών πλακετών προς τα σωματεία, οι εκπρόσωποι των οποίων συμμετείχαν στην Οργανωτική Επιτροπή της μεγάλης εκδήλωσης «Κρήτη – Μακεδονία – Μέγας Αλέξανδρος», η οποία όπως γνωρίζετε, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18, 19 και 20 Ιουνίου 2010 στις πόλεις της Έδεσσας και της Πέλλας, με την πρωτοβουλία και το κάλεσμα της Ένωσης των Απανταχού Σφακιανών. Άλλωστε, σαν σήμερα, συμπληρώνεται ακριβώς ένα έτος από την μεγάλη συνάντηση των εκπροσώπων των κρητικών και μακεδονικών σωματείων στην αίθουσα της Ένωσής μας, από την οποία προέκυψε η Οργανωτική Επιτροπή και ξεκίνησε η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.

 

Φυσικά από την εκδήλωσή μας δεν θα λείπουν οι γνήσιοι σφακιανοί μεζέδες, η παραδοσιακή μουσική και τα ριζίτικα τραγούδια. Όλοι οι συμπατριώτες μας και οι φίλοι των Σφακιανών είναι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.

 Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης των Απανταχού Σφακιανών

 

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Σήφης Μανουσογιάννης                           Βασίλης Θωμάς     

ΙΝΒ 18122010                                         

Είσοδος Μελών

Ποιός είναι online?

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αναζήτηση