Δραστηριότητες - Ανακοινώσεις

27. Ο χορός της Ένωσης Απανταχού Σφακιανών 22112010

«ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΩΝ»

Ζαλόγγου 13-15 & Εμμ. Μπενάκη  ΤΚ 108 78,                                                                                                                                                                    Αρ. πρωτ. 201

Τηλ./Fax 210 3845 143                                                                                                 Αθήνα, 4-12-2010  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Ένωση των Απανταχού Σφακιανών σας ενημερώνει ότι:

 Την Κυριακή 21-11-2010 η Ένωση των Απανταχού Σφακιανών πραγματοποίησε γνήσιο Σφακιανό γλέντι, με πλούσια εδέσματα από τη μαδαρίτικη γη των Σφακίων, στο κρητικό κέντρο «Ζορμπάς» του φίλου μας Θωμά Χνάρη, αφενός μεν με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου, αφής στιγμής στις 28-11-2010 θα διεξάγονταν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αφετέρου δε όμως για να τιμήσουμε και να αποχαιρετίσουμε τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ένωσής μας κ. Παύλο ΠΟΛΑΚΗ, μιας και από 1.1.2011 αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα, ως νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σφακίων, μετά από μια άκρως επιτυχημένη προεδρία στην Ένωσή μας.

Xoros_Envsis_Apantaxou_22112010_1 

 

  

Την αίθουσα του «Ζορμπά» κατέκλυσαν Σφακιανοί συμπατριώτες μας της Αττικής,  νεολαία που χόρεψε και διασκέδασε με τη ψυχή της, πολλοί φίλοι από άλλα διαμερίσματα της Ελλάδας, συμπατριώτες μας από τα Σφακιά, σύσσωμος ο μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Τα Σφακιά» με τον Πρόεδρό του κ. Μ. Φασουλάκη και τον χοροδιδάσκαλό του κ. Σ. Παπασηφάκη, ο χορευτικός όμιλος «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» του φίλου μας Μ. Παττακού, η ριζίτικη ομάδα «ΡΙΖΙΤΕΣ», το σωματείο «ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ», μεταξύ άλλων.

 

Xoros_Envsis_Apantaxou22112010_3

Ο απερχόμενος Γεν. Γραμματέας Σήφης Μανουσογιαννάκης, αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη πλούσια δράση της Ένωσης την διετία που πέρασε, με σύνολο όχι λιγότερες από 29 πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις, αλλά και στη μελλοντική δράση της, με γνώμονα πάντοτε την πρόοδο της Επαρχίας Σφακιών, στους τομείς της υγείας, παιδείας, πολιτισμού, βιώσιμης ανάπτυξης και προστασίας του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος της όλης περιοχής.

 

Xoros_Envsis_Apantaxou_22112010____2

 

  Η Ένωση των Απανταχού Σφακιανών ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ιδίως τους φίλους ιατρούς-συναδέλφους του κ. Πολάκη, τον όμιλο φουσκωτών «Ναυτίλος», τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Β. Κατσαφάδο, τον Πρόεδρο και τα μέλη της «Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας», τον Πρόεδρο και τα μέλη του «Συνδέσμου Αλέξανδρος Φιλίππου Έλλην Μακεδών», τους πάμπολλους εκπροσώπους των Κρητικών Σωματείων της Αττικής, αλλά και όλους τους Σφακιανούς παραγωγούς, οι οποίοι έστειλαν εδέσματα από τα Σφακιά με προεξέχουσα τη Σφακιανή γραβιέρα και τα Σφακιανά παξιμάδια, αλλά και τους δωροθέτες για τη λαχειοφόρα αγορά. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.

 Για το Δ.Σ. της Ένωσης των Απανταχού Σφακιανών

 Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Σήφης Μανουσογιαννάκης                        Βασίλης Θωμάς   

 

Xoros_Envsis_Apantaxou_22112010_4                                            

 

 INB 08122010

 

 

 

Είσοδος Μελών

Ποιός είναι online?

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αναζήτηση